Home Cauciucuri auto noi
Cauciucuri auto noi
Cauciucuri auto noi PDF Imprimare Email
Cauciucuri auto noi
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 13:53
Cauciucurile si franele sunt factorii cei mai importanti pentru siguranta vehiculului dumneavoastra. Indreptarea atentiei dumneavoastra pentru cauciucurile de masina este adesea uitata in totalitate pana cand plimbarea este in curs de desfasurare si vei descoperi o pana de cauciuc, veti avea o explozie sau mai rau un accident. Cu siguranta dumneavoastra si familia dumneavoastra fiind atat de importanta este o idee buna sa aveti cauciuruile inspectate cu regularitate si sa cumparati cauciucuri auto noi cat mai curand, de indata ce identificati orice semn de uzura.

Un beneficiu de adaugat pentru pastrarea cauciucurilor in mod corespunzator inspectate cu presiunea aerului este un consum mai eficient al masinii in conditiile unui drum mai lung. Inainte de a va pregati sa cumperati cauciucuri noi este important sa verificati anvelopele actuale pentru nivelul lor de uzura. Unele anvelope vin cu indicatori de uzura. Ca uzura pneurilor pana la aproximativ 1/16 de un inch de la suprafata superioara a indicatorilor devin vizibile. Indicatorii sunt bare dure din cauciuc. Daca le poti vedea in mai multe zone ale cauciucului este cu siguranta timpul sa le inlocuiti. Daca anvelopele dumneavoastra auto nu au indicatori de uzura, un penny este o alternativa excelenta. Introduceti moneda intre santurile cauciucului. Daca puteti vedea capul lui Lincoln aveti nevoie sa mergeti la cumparaturi imediat.

Acum, ca stiti ca aveti nevoie de cauciucuri auto noi, mai aveti nevoie sa va informati care sunt cele mai potrivite pentru stilul dumneavoastra de conducere si dimensiunea corecta pentru vehiculul dumneavoastra. Pentru cei care au nevoie de cauciucuri auto noi speciale pentru conditii grele de teren si meteorologice excesive exista cauciucuri noi auto proiectate special pentru acele situatii. Dar, de obicei trebuie sa se renunte la ceva in modul de confort sau alte atribute. Cu aceasta idee formata cauciucurile auto noi all season sunt cele mai populare. Este o anvelopa de compromis si este o anvelopa standard gasita pe vehiculele noi.

Cel mai bine este sa inlocuiti anvelopele cu cauciucuri auto noi care au aceeasi dimensiune. Veti gasi informatiile imprimate pe partea laterala a Cauciucurilor noi. Numarul va incepe cu un P pentru pasageri si va fi urmata de latimea, inaltimea (un raport inaltime-latime), un R pentru radial si apoi ultimul numar care va fi diametrul rotii. Ca la orice achizitie majora este o idee foarte buna sa consultati mai multe magazine specializate pentru a alege cea mai buna oferta pentru dumneavoastra si masina dumneavoastra.

Magazinele locale de alimentare auto si magazine de discount beneficiaza de oferte avantajoase, precum si oferirea de asistenta si serviciile necesare. Internetul ofera cea mai mare gama de selectie si, in general, cele mai bune preturi. Aveti posibilitatea sa le instalati-le singur, dar este intr-adevar o idee buna sa utilizati un profesionist care dispune de toate instrumentele adecvate. Asigurati-va ca anvelopele dumneavoastra ruleaza in mod obisnuit pentru a mentine integritatea lor si pentru a mentine vehiculul in stare de siguranta maxima.
 


Sondaje

Folositi cauciucuri de iarna?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com